Home

WESITE WORDT OP DIT MOMENT BIJGEWERKT. NIET ALLE INFORMATIE IS OP DIT MOMENT UP-TO-DATE (24-5-2024)

Welkom op de site van de NH-Cup minimarathon, het men-evenement van Noord-Holland dat wordt georganiseerd door de verenigingen Bucephalus, Haarlemmermeerruiters, Beemsterruiters, Wieringermeerruiters en Zaanse Ruiters
Op deze website vind je informatie zoals de wedstrijddata, het parcours, etc.

Jeugdrubriek.
Ook dit jaar zal er voor onze jeugdige rijders ( tot en met 15 jaar) een aparte jeugdrubriek uit geschreven worden. De rubriek doet mee in de competitie, de prijzen zullen echter niet in geld worden uitgekeerd.

Voorwoord
Beste menners en bezoekers van deze site,
Na een succesvol seizoen 2023-2024 heeft de organisatie besloten om ook in het seizoen 2024-2025  de competitie te vervolgen. Dit keer met 5 organisaties. Bucephalus (Barsingerhorn), Haarlemmermeerruiters (Hoofddorp), Beemster Ruiters (Midden-Beemster), Wieringermeerruiters (Middenmeer) en Zaanse Ruiters (Wormerveer) zorgen dit seizoen voor een mooie wedstrijdarena.

De Hoofdsponsor, de Hoog Export bloemen en planten steunt wederom de competitie en hoopt ook dit seizoen op een vol programma waarbij alle wedstrijden plaats kunnen vinden.
Omdat dit seizoen slechts 5 wedstrijddata zijn gepland is de spreiding meer gestructureerd waardoor het voor veel deelnemers sneller mogelijk zal zijn om in de competitie mee te doen. Om in de competitie mee te kunnen dingen naar de kampioensprijzen dien je minimaal 4 (VIER) wedstrijdresultaten te behalen. Let wel: De FINALE blijft VERPLICHTE deelname.   

We wensen jullie een heel mooi seizoen toe.

Namens alle verenigingen en de sponsoren,

Henk van der Munnik.

 
 
 
Wedstrijddata 2024-2025 Organiserende verenigingen
28 september 2024   Haarlemmermeer Ruiters   Klik hier voor details
9 november 2024   Wieringermeer Ruiters  

Klik hier voor details

28 december    2024   Bucephalus   Klik hier voor details
9 februari 2025   Zaanse Ruiters   Klik hier voor details
9 maart 2025 FINALE!   Beemster Ruiters   Klik hier voor details