Home

ACTIE: 7X DEELNEMEN = 6X BETALEN (FINALE IS GRATIS)

Welkom op de site van de NH-Cup minimarathon, het indoor men-evenement van Noord-Holland, dat wordt georganiseerd door de verenigingen Bucephalus, Haarlemmermeer, Noorderkoggenruiters, St.Hubertus, Wironruiters en Zaanseruiters .
Op deze website vind je informatie zoals de wedstrijddata, het parcours, etc.

Jeugdrubriek.
Ook dit jaar zal er voor onze jeugdige rijders (8 jaar tot en met 14 jaar) een aparte jeugdrubriek uit geschreven worden. De rubriek doet mee in de competitie, de prijzen zullen echter niet in geld worden uitgekeerd.

Voorwoord
Beste menners en bezoekers van deze site,
Covid-19 is nog steeds volop aanwezig maar dat heeft ons, de organiserende verenigingen, er niet van weerhouden toch de wedstrijden voor seizoen 2021/2022 te plannen.
De Hoofdsponsor, de Hoog Export bloemen en planten steunt wederom de competitie en hoopt dit seizoen op een vol programma waarbij alle wedstrijden plaats kunnen vinden.
Omdat we nog steeds niet kunnen voorspellen wat Covid-19 en alle regels gaan brengen blijft het spannend of we het gaan halen en zullen dezelfde regels gelden als voor seizoen 2020/2021. Zes competitiewedstrijden plus een finale. De finale zal georganiseerd worden door de Wironruiters omdat zij deze dit jaar gemist hebben.
Wanneer er door Covid-19 wederom geen finale kan zijn, gaan we toch een eindklassement opmaken. Hiervoor moeten er wel minstens 4 wedstrijden gereden zijn, de prijsuitreiking zal dan zijn op de 1e wedstrijd van seizoen 2022/2023.
Dan rest mij iedereen veel succes en plezier te wensen met de voorbereidingen en ik hoop jullie te zien op alle 7 wedstrijden.
Namens alle verenigingen,

Groetjes Helen de Hoog.

Wedstrijddata 2020-2021 Organiserende verenigingen
26 september 2021   Haarlemmermeerruiters   Klik hier voor details
9 oktober 2021 Noorderkoggenruiters   Klik hier voor details
14 november 2021 St. Hubertus Lisse   Klik hier voor details
18 of 19 december 2021 AFGELAST Bucephalus   Klik hier voor details
9 januari 2022 AFGELAST St. Hubertus Lisse   Klik hier voor details
13 februari 2022   Zaanseruiters   Klik hier voor details
13 maart 2022 FINALE! Wironruiters   Klik hier voor details