Home

ACTIE: 7X DEELNEMEN = 6X BETALEN (FINALE IS GRATIS)

Welkom op de site van de NH-Cup minimarathon, het indoor men-evenement van Noord-Holland, dat wordt georganiseerd door de verenigingen Bucephalus, Haarlemmermeer, Noorderkoggenruiters, St.Hubertus, Wironruiters en Zaanseruiters .
Op deze website vind je informatie zoals de wedstrijddata, het parcours, etc.

Jeugdrubriek.
Ook dit jaar zal er voor onze jeugdige rijders (8 jaar tot en met 14 jaar) een aparte jeugdrubriek uit geschreven worden. De rubriek doet mee in de competitie, de prijzen zullen echter niet in geld worden uitgekeerd.

Voorwoord
Beste menners en bezoekers van de website,
Ondanks dat Covid-19 ons nog volop bezighoudt, zijn we toch alweer bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2020/2021 van de NH-cup Minimarathons.
Als eerste een welkom aan onze nieuwe Hoofdsponsor, de Hoog export bloemen en planten export naar Frankrijk. Daniel en Helen zijn samen actief in de mensport en dragen de NH-Cup een warm hart toe. Zij wensen iedereen een sportief, gezellig en gezond seizoen.
Omdat we niet in de toekomst kunnen kijken blijft het een beslissing met onvoorziene kanten. Maar door het enthousiasme van de organiserende verenigingen gaan we er vol voor. Zes competitiewedstrijden plus een finale. De finale zal georganiseerd worden door de Wironruiters omdat zij deze dit jaar gemist hebben.
Wanneer er door Covid-19 wederom geen finale kan zijn, gaan we toch een eindklassement opmaken. Hiervoor moeten er wel minstens 4 wedstrijden gereden zijn, de prijsuitreiking zal dan zijn op de 1e wedstrijd van seizoen 2021/2022.
Dan rest mij iedereen veel succes en plezier te wensen met de voorbereidingen en ik hoop jullie te zien op alle 7 wedstrijden.
Groetjes Helen de Hoog Vz.

 

Wedstrijddata 2020-2021 Organiserende verenigingen
27 september 2020   Haarlemmermeerruiters   Klik hier voor details
17 oktober 2020 AFGELAST!! Noorderkoggenruiters   Klik hier voor details
15 november 2020 AFGELAST!! St. Hubertus Lisse   Klik hier voor details
19 december 2020   Bucephalus   Klik hier voor details
14 februari 2021   Zaanseruiters   Klik hier voor details
28 februari 2021   St. Hubertus Lisse   Klik hier voor details
14 maart 2021 FINALE Wironruiters   Klik hier voor details