Home

Eindstand seizoen 2023-2024

ACTIE: 7X DEELNEMEN = 6X BETALEN (FINALE IS GRATIS)

Welkom op de site van de NH-Cup minimarathon, het men-evenement van Noord-Holland dat wordt georganiseerd door de verenigingen Bucephalus, Haarlemmermeer, Noorderkoggenruiters, St.Hubertus Lisse, Beemsterruiters, Wieringermeerruiters en Zaanse Ruiters
Op deze website vind je informatie zoals de wedstrijddata, het parcours, etc.

Jeugdrubriek.
Ook dit jaar zal er voor onze jeugdige rijders (8 jaar tot en met 14 jaar) een aparte jeugdrubriek uit geschreven worden. De rubriek doet mee in de competitie, de prijzen zullen echter niet in geld worden uitgekeerd.

Voorwoord
Beste menners en bezoekers van deze site,
Hoewel Covid-19 weer hier en daar de kop op steekt heeft het ons, de organiserende verenigingen, er niet van weerhouden toch de wedstrijden voor seizoen 2023/2024 te plannen.
De Hoofdsponsor, de Hoog Export bloemen en planten steunt wederom de competitie en hoopt dit seizoen op een vol programma waarbij alle wedstrijden plaats kunnen vinden.
Dit jaar kunnen we twee verenigingen weer in ons midden verwelkomen die in het verleden ook aan deze competitie hebben deelgenomen. Dit zijn De Wieringermeerruiters en De Beemsterruiters. Helaas is Wiron in de lijst van organiserende verenigingen afgevallen. Wij  zijn blij dat we weer 7 verenigingen bereid hebben gevonden om deze NH-Cup mogelijk te maken.  Dit betekent wel een aanpassing van het aantal deelnemende wedstrijden.  (2022-2023 waren dit er 7 waarbij Lisse 2 x een competitiewedstrijd organiseerde) Ook is besloten om 4 van de 7 wedstrijden (in plaats van 5 van de 7) verplicht te laten stellen om voor de competitie in aanmerking te komen. Let wel: De FINALE blijft VERPLICHTE deelname.       We wensen jullie een heel mooi seizoen toen.

Namens alle verenigingen en de sponsoren,

Henk van der Munnik.

 
 
 
Wedstrijddata 2023-2024 Organiserende verenigingen
1 oktober 2023   Beemsterruiters   Klik hier voor details
14 oktober 2023   Noorderkoggenruiters  

Klik hier voor details

18 november 2023   Wieringermeerruiters   Klik hier voor details
30 december 2023   Bucephalus   Klik hier voor details
7 januari 2024   St. Hubertus Lisse   Klik hier voor details
11 februari 2024   Zaanse Ruiters   Klik hier voor details
17 maart 2024 FINALE! MV Haarlemmermeer-Spaarnwoude  

Klik hier voor details