Uitslagen 2022-2023

VerenigingUitslag
Haarlemmermeerruitersklik hier voor de uitslag
Wironruitersklik hier voor de uitslag
St. Hubertus 1e wedstrijdklik hier voor de uitslag
BucephalusKlik hier voor de uitslag
St. Hubertus 2e wedstrijdKlik hier voor de uitslag
Zaanse Ruitersklik hier voor de uitslag
Noorderkoggenruitersklik hier voor de uitslag

Tussenstand competitie 2022-2023 Hier kun je de uitslagen van het seizoen 2022/2023 volgen. Helaas werd de eerste wedstrijd geannuleerd bij gebrek aan voldoende deelnemers. De eerste wedstrijd is inmiddels gehouden bij de Wironruiters in Hippolytushoef. De tussenstand na deze eerste wedstrijd staat hieronder. De uitslag van de wedstrijd zelf zie je als je op de link hierboven klikt naast de Wironruiters. Voor het eerst is gebruik gemaakt van het programma Concours3.5, bekend voor het vastleggen van Mennen dressuur en vaardigheid. De lay-out is daarom anders dan je gewend bent maar zeer goed leesbaar.

Voor alle duidelijkheid m.b.t. de uitslagen: Bij iedere 1e en 2e parcours staan 2 kolommen voor de fouten. In kolom ‘Poort’ worden de poorten genoemd waar de ballen vielen. In de kolom ‘Extra’ worden de overige fouten gecodeerd weergegeven. Hieronder zie je wat iedere code betekent en wat dat als extra strafseconden oplevert:

Pas na iedere wedstrijd zal de betreffende link ook een resultaat opleveren. Veel succes met de sportieve strijd. Vanaf 8 januari 2023 worden alleen de deelnemers nog weergegeven die minimaal aan 2 wedstrijden hebben deelgenomen. Immers, vanwege de uitval van Haarlemmermeer wordt de competitie nu over 6 wedstrijden verreden. Om mee te dingen naar het kampioenschap dien je minimaal 4 wedstrijden te hebben verreden. Diegene die slechts 1 wedstrijdresultaat heeft behaald kan daarom niet meedingen nu er nog na 8 januari 2 wedstrijden te verrijden zijn.

Henk van der Munnik (vz)